Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Αθύρματα

Το αφιερώνωσε όλους όσους πιστεύουν ότι ο αστικός κοινοβουλευτισμός και οι εκλεγμένοι βουλευτές αποτελούν τα εχέγγυα της Δημοκρατίας και συνεχίζουν να ψηφίζουν τα ιδεολογικά μαντριά ανθρώπων που αποκαλούνται «κόμματα».

Με αφορμή την ψήφιση του 1ου μνημονίου στις 6 Μαϊου 2010, πράξη που απετέλεσε συνταγματική εκτροπή και κατάλυση της (δικής τους) αστικής κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας», υποστηρίζω ότι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είχαν καταγγείλει την εκτροπή αυτή, θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί των βουλευτικών εδρών και θα έπρεπε να είχαν μεταφέρει την βουλή των ελλήνων πολιτών στους δρόμους, στις πλατείες και σε κάθε δημόσιο χώρο (το ίδιο υποστηρίζω και για την τοπική αυτοδιοίκηση).

Φυσικά, ως αναπόσπαστα αμειβόμενα μέλη του ολιγαρχικού πολιτεύματος της αστικής κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας», δεν το έπραξαν.

Συνεχίστε να ψηφίζετε τα πολιτικά ιδεολογικά μαντριά που διαιωνίζουν και νομιμοποιούν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους, αυτές τις
«δημοκρατικές» διαδικασίες με τις οποίες οι εξουσιαστές έχουν λόγο ζωής και θανάτου πάνω μας.

Ο καθείς λαμβάνει αυτό που του αξίζει και η ελληνική κοινωνία ως άθυρμα των λαοπλάνων των κομματικών μαντριών, έχει τους ταγούς που της αξίζουν.-

Καλή αντάμωση στα γουναράδικα ...



Η τράπουλα είναι στημένη.
Κι όταν παίζεις με χαρτοκλέφτες και το ξέρεις,
ή τα παίρνεις ή είσαι ηλίθιος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου