Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πάρε το «παιχνίδι» στα χέρια σου

18.09.2013

Δηλώσεις Ν. Δένδια υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης :

(βίντεο 1’:39”) «Επίσης τις αμέσως προσεχείς ημέρες, θέτουμε σε δημόσιο διάλογο πρόταση νομοθετικής παρέμβασης, με αντικείμενο τη διεύρυνση του άρθρου 187* του Ποινικού Κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης και του άρθρου 195* του Ποινικού Κώδικα περί του τι συνιστά κατάρτιση ένοπλης ομάδας».

(βίντεο 3’:03”) «Καλώ όλες τις πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις, αλλά και τους απλούς συμπολίτες μας που νοιάζονται και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας, για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, να συναποφασίσουμε οριστικά ότι ούτε η πολιτεία θα ανεχθεί ούτε η κοινωνία θα αποδεχθεί πράξεις και πρακτικές οι οποίες υπονομεύουν ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα και μεταφέρουν συμπεριφορές υποκόσμου στην πολιτική ζωή. Να συμφωνήσουμε όλοι μαζί σε ένα πλαίσιο κοινά αποδεκτής πολιτικής και δημόσιας συμπεριφοράς, στην οποία θα κυριαρχεί ο διάλογος, η κατανόηση και η άμεση και ευθεία αποκήρυξη κάθε είδους βιαιότητας και αντιδημοκρατικού χαρακτήρα πράξεων».

Καταλαβαίνεις ότι όλα ετοιμάζονται για να κατασταλεί αγριότερα ο απελευθερωτικός αγώνας που νιώθουν ότι έρχεται ;

Καταλαβαίνεις ότι τόσο καιρό τα επιχειρησιακά θέατρα που εφαρμόζονται είναι για να θολώσουν τη σκέψη σου και να σε μπλέξουν στα δεσμά που σου ετοιμάζουν ;

Καταλαβαίνεις ότι κάθε μέρα που συμμετέχεις σ’ αυτά που προκαλούν, ότι κάθε μέρα που τους δίνεις την ενέργειά σου, τη σκέψη σου, που χρησιμοποιείς τα λεφτά τους, τους τρέφεις, τους γιγαντώνεις, τους δίνεις κι από ένα κλειδί της «ελευθερίας» σου, μέχρι να παραδώσεις οικιοθελώς τα πάντα, δηλαδή τη βούλησή σου ;

3,5 χρόνια γεμάτα ψέματα, προβοκάτσιες, στημένα γεγονότα που όλα σ’ οδηγούν στο να κανιβαλίσεις εαυτόν και αλλήλους, μόνον και μόνον για ν’ αναπνέεις έστω κι αν αυτή η αναπνοή δίνεται με το σταγονόμετρο κι ο αέρας της είναι μολυσμένος, 
τι δεν καταλαβαίνεις ;

Έχεις αργήσει, αλλά πάρ’ το απόφαση και βγες από την εικόνα τους !

Μη συμμετέχεις στο θέατρό τους !

Πάρε τα «κουβαδάκια» σου και πήγαινε σε άλλη «παραλία» να «παίξεις». Κι αν σε ακολουθήσουν για να σου χαλάσουν το «παιχνίδι» σου, άλλαξε «παιχνίδι», άλλαξε «παραλία».

Μείνε ελεύθερος ! Γίνε ελεύθερος !

Αυτό φοβούνται, έτσι θα χάσουν …





18.09.13 Δηλώσεις Ν. Δένδια


* Π.Κ. άρθρο 187 Σύσταση και συμμορία

1.       Όποιος συμφωνεί με άλλον να διαπράξουν ορισμένο κακούργημα ή ενώνεται με άλλον για την διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων που δεν καθορίστηκαν ακόμη ειδικά, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
2.       Όποιος συμφωνεί ή ενώνεται με άλλον για να διαπράξουν ένα ή περισσότερα πλημμελήματα για τα οποία απειλείται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους τιμωρείται με φυλάκιση.
3.       Ο υπαίτιος απαλλάσσεται από την ποινή των προηγούμενων παραγράφων αν με αναγγελία στην αρχή καταστήσει δυνατή την πρόληψη της διάπραξης των κακουργημάτων ή πλημμελημάτων.

* Π.Κ. άρθρο 195 Κατάρτιση ένοπλης ομάδας

Όποιος χωρίς δικαίωμα καταρτίζει ένοπλη ομάδα που δεν αποβλέπει στη διάπραξη εγκλημάτων, την εφοδιάζει με πολεμοφόδια ή αναλαμβάνει την αρχηγία της, καθώς και εκείνος που συμμετέχει σε τέτοια ομάδα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου